Instruire pentru sculptura – mod eficient de a forma

La sfârșitul procesului de construire a masei musculare, aproape în fiecare cursant se întoarce atenția spre formare care vizează îmbunătățirea esteticii corporale și de a realiza o separare adecvată a mușchiului, prin reducerea excesului de grăsime corporală și eliminarea apei subcutanate inutile. O optimizare optimă a procesului de instruire va contribui, fără îndoială, la accelerarea procesului de realizare a figurii de vis și ca urmare a realizării rezultatului dorit.

Alege un gol!

Planul standard de reducere acoperă o perioadă de două până la trei luni. În acest timp, scăderea treptată a caloriilor și adăugarea diferitelor forme de aerobic sau de formare de intensitate ridicată. Întregul proces necesită multă autodisciplină și concentrare asupra scopului final. Cum de a instrui „pentru sculptură”? Antrenamentul deficitului caloric este unul dintre cele mai dificile, motiv pentru care un aspect important este construirea unui plan de formare atent. Alegerea exercițiilor preferate și a cantității corecte de regenerare ne va permite să trecem prin această perioadă de timp într-o atmosferă de concentrare și de auto-împlinire. Chiar și primele simptome ale vascularizării musculare vor permite o creștere semnificativă a motivației și vor conduce întregul proces de reducere. În această perioadă de timp, este deosebit de bine să vedem un jurnal de instruire în care să ne îndreptăm în mod regulat progresul. Metoda cu pași mici va atinge scopul dorit.

Exerciții pentru sculptură – ipoteze principale

Eficacitatea formării pe sculptură este determinată de prezența câtorva factori importanți. Cel mai important aspect este acela de a menține o intensitate ridicată pe tot parcursul antrenamentului. Putem realiza acest lucru prin reducerea timpului dintre exerciții și serii. De asemenea, este important să mențineți un volum de antrenament sau o manipulare ușoară a greutății, în funcție de puterea dvs. La mulți oameni în timpul reducerii, puterea scade ușor. Cu toate acestea, aceasta nu este regula. Trebuie reținut că corpul nu funcționează în confort caloric. Cu toate acestea, hai să încercăm să păstrăm cât mai mult posibil greutățile din construirea masei musculare. Datorită acestui fapt, corpul nostru va primi în mod constant un stimul pentru creștere, ceea ce va permite obținerea unor rezultate optime în timp.

Cum să te antrenezi pentru o sculptură

Includerea unui exercițiu aerobic sau anaerob în planul de antrenament va arde eficient grăsimea subcutanată. Aceasta va accelera metabolismul celular și va forța organismul să se metabolizeze mai repede. Cantitatea de formare cardio trebuie adaptată la perioada specifică și la forma actuală. Marele avantaj al acestei forme de formare este posibilitatea manipulării libere în planul de formare. În cazul în care greutatea este în loc, putem adăuga una sau două unități și observați efectele în oglindă și greutate. Dacă, totuși, ne simțim obosiți, putem scădea una sau două unități, concomitent cu numărarea caloriilor din cererea zilnică.

Protejați-vă mușchii!

Perioada de reducere este foarte greu pentru organism. Este asociat cu deshidratarea și reducerea aportului de calorii. În această perioadă, este mai ușor să se rănească sau să fie supraîncărcat. Pentru a vă proteja corpul de aspectele negative ale reducerii, trebuie să vă amintiți despre o cantitate adecvată de proteine ​​- până la 2,4 grame pe kilogram de greutate corporală. Acest lucru vă va proteja mușchii împotriva cortizolului și vă va ajuta să optimizați toate modificările anabolice care au loc în corpul nostru. În plus față de proteine, merită să aveți un set de vitamine și minerale, cum ar fi:

  • vitamina D3 și K2
  • magneziu
  • omega 3 sau tran
  • beta-caroten
  • creatină

Procesul de ardere a grăsimilor este optimizat cu ajutorul dietei. Ar trebui să fie fundamentul pentru realizarea formei de vis. În timpul șederii în deficit caloric ar trebui să parieze pe produse de înaltă calitate, care, în combinație cu suplimentarea de mai sus-menționat va ajuta la protejarea organismului împotriva catabolism. În această perioadă, asigurați-vă că alegeți produse cu proces redus, bogate în elemente micro și macro, precum și vitamine.

Culminarea informațiilor

Instruirea pentru sculptură este unul dintre elementele de construire a figurii dvs. de vis. Concepută într-un mod atent, va facilita trecerea prin întregul proces, devenind astfel temelia tuturor celorlalte activități. Printre acestea se numără controlul deficitului caloric, manipularea cantității de cardio și îngrijirea dietei și a regenerării. În această perioadă, merită incluse produse care îmbunătățesc calitatea somnului, cum ar fi ZMA sau Gaba-500, pentru suplimente. O regenerare mai rapidă astăzi este o pregătire mai bună mâine. Amintiți-vă, pentru a vă controla corpul în această perioadă, observați-i în greutate și în oglindă și folosiți bunul simț.